Boek Mugjes nieuw e-book Haarlem ouders en kinderen

Waar is het boek Mugjes te koop?

Het boek Mugjes, dat in 2013 voor het eerst uitkwam en waarvan in 2016 een tweede druk verscheen, is helemaal uitverkocht!

Komt er dan helemaal geen boek meer?

Zeker wel, we zijn bezig met een geheel herziene e-bookversie van het boek Mugjes die we voor de herfstvakantie zullen lanceren. Hou ons op Instagram, Facebook of via de nieuwsbrief in de gaten! We blijven natuurlijk ook gewoon de meest actuele evenementen voor het hele gezin en alle leuke kindvriendelijke locaties en uitjes met je delen via onze blogs. Dat doen we met ons geweldige bloggersteam!

Waarom een e-book?

Dat heeft verschillende redenen. Een boek drukken kost veel tijd en geld en de ontwikkelingen in een stad gaan snel. Het is soms lastig om die ontwikkelingen bij te houden met een publicatie. Een e-book heeft dat nadeel niet. Daarnaast gaan we graag met onze tijd mee en denken we dat veel ouders inmiddels de meeste informatie mobiel opzoeken. En dat kan natuurlijk perfect met een e-book, dat kun je altijd meenemen! Tot slot is het natuurlijk ook nog eens beter voor het milieu om niet te drukken als dat niet noodzakelijk is.

Kan ik het boek dan niet meer als kraamcadeau geven?

Ja hoor, dat kan straks weer. We zorgen ervoor dat je het e-book met een feestelijke verpakking kunt geven aan pasgeboren mugjes en hun ouders. Ook zijn we bezig met een toffe samenwerking met een ander leuk kindermerk! Zodra we iets kunnen laten zien, zullen we dat doen via onze social media en nieuwsbrief!