In Speeltuin & kinderboerderij

Vaste oppas in en om Haarlem via Nanny Sue

Stock_oppas nanny sue_haarlem

Het valt niet altijd mee hè, thuiswerken met kinderen die de hele dag in huis zijn? Hoe fijn zou het zijn om een aantal uren of dagen per week oppas aan huis te hebben, terwijl jij even rustig kunt werken. Een lieve, betrouwbare oppas, die zich niet alleen over de kinderen ontfermt, maar die ook nog eens een was draait, helpt met huiswerk of de hond uitlaat. Klinkt goed toch? Zeker als je een bureau kunt inschakelen dat voor je op zoek gaat naar een oppas uit Haarlem of omgeving die helemaal bij je wensen aansluit. En precies daar is Nanny Sue to the rescue!

Duurzame match voor oppas Haarlem e.o.

Oppasbemiddelingsbureau Nanny Sue uit Haarlem is opgericht door Sally, zelf moeder van drie jonge mugjes. Als ervaringsdeskundige weet zij hoe belangrijk het is om een lieve, betrouwbare oppas te hebben. En hoe fijn het is als je niet steeds op zoek moet naar een andere. Nanny Sue hecht dan ook veel waarde aan het vinden van een duurzame match. Een oppas die perfect bij je gezin en je wensen past en die voor langere tijd blijft.

GEN_kind en oppas bakken taart

Structurele oppas voor dagopvang of naschoolse opvang

Nanny Sue is niet bedoeld voor het vinden van een oppas die af en toe een paar uurtjes komt oppassen. Ze zoekt een vaste oppas voor je voor dagopvang of naschoolse opvang. Natuurlijk kun je je oppas vervolgens wel af en toe vragen om ook eens een avondje te komen. Veel oppassen van Nanny Sue kunnen helpen met licht huishoudelijk werk. Of ze kunnen de kinderen van school halen of naar sport brengen. Tijdens het intakegesprek bespreek je met Nanny Sue precies waar jullie behoefte aan hebben. En ook nadat er een match is gevonden, blijft Nanny Sue met je in contact.

Kosten oppas via Nanny Sue

Nu vraag je je misschien af of dat niet ontzettend duur is, een oppas via een oppasbemiddelingsbureau. Afhankelijk van de leeftijd, aantal jaren oppaservaring en welke werkzaamheden je verwacht van je oppas betaal je tussen de €8 en €15 oppaskosten per uur. Daarnaast betaal je Nanny Sue bemiddelingskosten voor iedere keer dat je oppas er is. Die bedragen €7,50 voor een dagdeel (maximaal vijf uur) of €10,50 voor een hele dag. Als je meerdere mugjes hebt, is oppas via Nanny Sue soms dus goedkoper dan het kinderdagverblijf of de BSO. En een oppas uit je buurt is misschien voordeliger, maar vind er maar eens een die helemaal bij de wensen van jouw gezin aansluit. En wat als die oppas ziek is?

GEN_peuter met boek_Nanny Sue vaste oppas Haarlem

Voordelen Nanny Sue

Nanny Sue biedt dus veel voordelen:

  • Je hoeft niet zelf op zoek naar een betrouwbare oppas.
  • Je krijgt een oppas die goed bij je gezin en wensen past.
  • Je oppas is gescreend en getraind en is niet na een paar weken weer verdwenen.
  • Je hebt thuis opvang en kunt zelfs wat hulp krijgen bij licht huishoudelijk werk en de logistiek rondom school en sport.
  • Als je oppas een keer ziek is, doet Nanny Sue er alles aan om een betrouwbare vervanger te vinden.

Zo weet je zeker dat je mugjes in veilige handen zijn. Want, zo zegt Sally: ‘Onze kinderen zijn ons waardevolste bezit. Je wilt ze met een gerust hart bij de oppas achter kunnen laten.’ En zo is het maar net!

Kijk voor meer informatie op nannysue.nl.

Tekst: Eva Cameron-Bakker
Foto’s: Stockbeeld

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Nanny Sue. Wil je ook samenwerken?

Hou Facebook en Instagram in de gaten voor nog meer kindvriendelijke tips. MUGJES komt binnenkort met een gloednieuw e-book met ruim 100 locaties, tips van locals en leuke activiteiten voor kinderen van 0 tot 7 jaar.

Share Tweet Pin It +1

Dit vind je misschien ook leuk

Meisje op een schommel_schommelen_schommels_speeltuin_haarlem_overveen_mugjes

Schommels in het wild in en rond Haarlem

Geplaatst op 14 juni 2021

Zijl82_lunch en koffie_Haarlem

ZIJL82: gezellig en licht dagcafé

Geplaatst op 16 juni 2023

Leer bewerken bij Haarlem is jarig

Haarlem is jarig

Geplaatst op 23 november 2018

Vorige bericht6x kindvriendelijke wandelingen rondom Haarlem
Volgende berichtSleeën in en rond Haarlem: waar zijn de beste sleehellingen?