In Kinderkleding

Tweedehands kinderkleding in Haarlem

Tweedehands kleding bij Pooh Haarlem

Ken jij alle leuke tweedehands kinderkledingwinkels van Haarlem al? Vaak kun je de meest leuke kleding, accessoires en speelgoed voor kinderen ook tweedehands kopen! Zo ben je bewust bezig en kun je mooie merken kopen zonder de volle mep te betalen. Hieronder delen we een overzicht per wijk waar alle winkels zitten, met handige weetjes en tips:

Kids Store Haarlem

Kids Store Haarlem (Centrum)

Kids Store Haarlem is de nieuwe naam van Haartjes & Zoo, dat om de hoek van de Grote Houtstraat zit. Je kunt je kindje hier laten knippen in een stoere vintage auto-kappersstoel! Eigenaresse Caroline verkoopt naast merkkleding vanaf maat 86/92 hele leuke accessoires, tweedehands kinderboeken en Bergstein laarsjes. Er is ook een speelhoekje.
Adres: Klein Heiligland 46 (hoek Cornelissteeg), Haarlem
Openingstijden: woe t/m vrij 09:30-16:30, za 09:30-15:00, zo t/m di gesloten
Website: kidsstorehaarlem.nl

Vind! Lifestyle (Centrum)

Bij Vind! Lifestyle heb je niet alleen voor je kindje leuke kleding maar kun je ook mooie vintage voor jezelf scoren. Ze knippen hier ook, en je kunt terecht voor stylingadvies. Kids tot 6 jaar worden gratis geknipt als je jezelf laat knippen. Als je het niet ziet zitten dat je kind op jou moet wachten kun je natuurlijk altijd je partner of iemand je kind vast laten meenemen naar Meneer Paprika of een andere leuke plek. Vind! Lifestyle neemt geen kleding in en op maandag zijn ze gesloten.
Adres: Koningstraat 37A, Haarlem
Openingstijden: di, t/m vrij 10:00-17:30, za 10:00-17:00, zo en ma gesloten
Website: vindlifestyle.nl

Eigenwijs (Centrum)

Eigenwijs zit vlakbij de gezellige Botermarkt. Handig om te combineren met de Bibliotheek Haarlem Centrum. Ze nemen kleding in vanaf maat 92 en verkopen ook mooi houten speelgoed. Veel tweedehands winkels zijn dicht op maandag, zo ook Eigenwijs.
Adres: Barrevoetestraat 16, Haarlem
Openingstijden: di t/m za 10:00-17:00, zo en ma gesloten
Website: eigenwijshaarlem.nl

Tofff

Tofff (Kleverparkbuurt)

Tofff heeft mooie tweedehands kinder- en dameskleding en ook heel veel leuke (nieuwe) cadeautjes en boekjes! Ze nemen merkkleding in vanaf maat 86. Handig is hier dat ze een klein hoekje hebben ingericht voor kinderen met een tafel, een paar stoeltjes, een bak duplo en boekjes. Kun jij rustig door de rekken gaan terwijl je kind ook even zoet is.
Adres: Santpoorterstraat 70, Haarlem
Openingstijden: ma 11:00-17:00, di t/m vrij 09:00-17:00, za 10:00-17:00, zo gesloten
Website: tofff.com

Pooh (Koninginnebuurt / Bos & Vaart)

Hier vind je mooie merkkleding voor kinderen en dames. Check vooral ook de uitgebreide schoenencollectie! Pooh neemt in vanaf maat 92. Pinnen kan aan de overkant van de straat bij de pinautomaat aan de Wagenweg.
Adres: Wagenweg 27, Haarlem
Openingstijden: ma t/m vrij 10:00-17:00, za en zo gesloten
Website: pooh-haarlem.nl

Let op: tijdens de vakantieperiode kunnen openingstijden afwijken, check dus voordat je gaat altijd even de website! Voor de mensen die Fiet en Zo kenden: die is helaas gesloten!

Tekst: Laura Freling
Foto’s: Pooh, Kids Store Haarlem en Tofff

Hou Facebook en Instagram in de gaten voor nog meer kindvriendelijke tips of koop het boek MUGJES, met ruim 100 locaties, tips van locals en leuke activiteiten voor kinderen van 0 tot 7 jaar.

Share Tweet Pin It +1

Dit vind je misschien ook leuk

Nederlandse vlag_Bevrijdingspop Haarlem_kinderfestival 2022

Bevrijdingspop Haarlem 2022

Geplaatst op 28 april 2022

Meisje voor Poppenhuis in Frans Hals Museum locatie Hof

Mugjes in het museum: Frans Hals Museum

Geplaatst op 9 maart 2022

Vorige berichtMugjes in het museum: Historisch Museum Haarlemmermeer
Volgende berichtMugjes in het museum: Archeologisch Museum Haarlem