In Evenement & workshop

Tipitentjes van Quins Party: het leukste slaapfeestje van Haarlem

Quins Party_mugjes_partijtje_Haarlem_tipitentjes_20

Heerlijk, die blij verraste koppies van de feestgangers als ze hun hoofd om de deur van de woonkamer steken. Vol trots laat ons jarige mugje de prachtige slaaptentjes zien die daar pronken. Dat ze een slaapfeestje mocht geven vond ze al fantastisch, maar een dorpje van tipitentjes in huis maakte het pas echt groot feest. En bij Tamara van Quins Party kun jij ook zo’n feestje regelen voor je mugje.

Hoe het begon…

Toen haar dochter Quinty een aantal jaar geleden aangaf zo graag een slaapfeestje te willen geven, kwam Tamara op het idee van de tipitentjes. Ze zette haar man aan het werk en hij bouwde de eerste tipi’s. De tentjes bleken een daverend succes en al gauw groeide een idee voor thuis tot een eigen bedrijfje uit. Inmiddels heeft Tamara zo veel tentjes staan, dat ze ieder weekend op verschillende locaties heel wat slaapfeestjes van spullen voorziet.

Quins Party_mugjes_partijtje_Haarlem_tipitentjes_5

Tot in de puntjes verzorgd

Dat Quins Party zo’n succes is geworden verbaast ons niks. Tamara heeft oog voor detail, snapt goed wat kinderen leuk vinden en hoe je ouders kunt ontzorgen en zorgt ervoor dat alles perfect schoon en tot in de puntjes verzorgd is. In principe haal je de slaaptentjes zelf op in Vijfhuizen. Maar tegen een meerprijs kan Quins Party ze ook in Haarlem en omstreken komen brengen en bij je thuis opzetten. Je huurt trouwens niet alleen de tipitentjes, je huurt een heel concept. Je kiest een thema en bij ieder thema ontvang je een pakket waar van alles in zit voor een geslaagd feestje.

Quins Party_mugjes_partijtje_Haarlem_tipitentjes_1

Zoete dromen bij thema Dreamland

Ons eigen mugje ging voor thema Dreamland. Want: Lekker veel roze, mam! En dus zette Tamara voorafgaand aan het feestje een magisch tentendorpje in de woonkamer op met luchtbedden, dekbedjes, tentjes met doorschijnende doeken, slingerverlichting, zachtroze kussentjes, slaapmaskertjes, gepersonaliseerde waterflesjes en voor iedereen een roze tandenborstel. Ook bracht ze een bingoset mee en een muziekbox met discolicht.

Quins Party_mugjes_partijtje_Haarlem_tipitentjes_13

Extra’s bijboeken

Met het Dreamland-pakket hadden we al bijna een compleet feest. We hoefden alleen nog maar wat lekkers te regelen voor het avondeten en ontbijt en een leuke film uit te zoeken. En we bakten cupcakes, die de feestgangers zelf mochten versieren. Je kunt trouwens ook nog extra’s bijbestellen bij Quins Party. Gepersonaliseerde slaapmaskers bijvoorbeeld, die natuurlijk meteen ook leuk zijn als aandenken. Of een s’mores bar, die je binnen of buiten kunt gebruiken en waar de stokjes, de koekjes en de marshmallows al bij zitten. De s’mores bar was hier een enorme hit!

Kosten tipitentjes

Een pakket met zes tipitentjes kost €199,95. Per extra tentje betaal je €28 bij. Dat lijkt misschien best veel, maar feestjes buiten de deur zijn vaak ook niet goedkoop en door het complete pakket heb je weinig extra kosten. En eerlijk is eerlijk: zo’n prachtig aangekleed, verlicht tentendorpje in huis is wel echt magisch. Wij vinden het zeker een aanrader. Voor een slaapfeest om nooit te vergeten!

Quins Party_mugjes_partijtje_Haarlem_tipitentjes_15

Meer informatie

Wil je meer informatie over de slaaptentjes van Quins Party? Kijk op quinsparty.nl of mail naar info@quinsparty.nl.

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Quins Party. Wil je ook samenwerken?

Tekst en foto’s: Eva Cameron-Bakker

Hou Facebook en Instagram in de gaten voor nog meer kindvriendelijke tips. Of koop het Mugjes e-book met ruim 200 locaties en leuke activiteiten voor kinderen van 0 tot 7 jaar!

Share Tweet Pin It +1

Dit vind je misschien ook leuk

Wandelen in de duinen me-time Haarlem

6x kindvriendelijke wandelingen rondom Haarlem

Geplaatst op 14 januari 2021

Eva_04 - Verrekijker

Mugjes in het museum: Forteiland IJmuiden

Geplaatst op 11 juli 2018

Vorige bericht6x muziekles en zangles voor kinderen in Haarlem
Volgende berichtDe leukste kinderwinkels buiten het centrum en rondom Haarlem