In Lunch & limo

Nes71 wint prijs voor beste verschoonplek in Haarlem

Nes71 wint Mugjes Luier Award

Nes71 – een nieuw lunchcafé aan de Van Nesstraat in Haarlem – heeft de Mugjes Luier Award gewonnen. Deze prijs is dit jaar in het leven geroepen door Nicoline van Slingelandt en Frederiek van Waes, makers van het boek en online platform Mugjes. De award is voor de Haarlemse horecagelegenheid met de beste verschoonplek voor baby’s en peuters.

Stemmen

Tot 1 februari konden ouders via Facebook en Instagram stemmen op de restaurants en lunchcafé’s met de beste verschoonplek. Ouders letter onder andere op of je een beetje de ruimte hebt en of er naast een verschoonkussen ook doekjes en een luieremmer zijn. Op woensdag 12 februari reiken Van Slingelandt en Van Waes de prijs uit aan Nes71. Van de mensen die hebben gestemd, trekken ze door middel van loting nog een winnaar. Diegene ontvangt ook een prijs van Mugjes.

Erkenning van klanten Nes71

‘We zijn heel erg blij met deze prijs, omdat we als nieuwkomer in Haarlem Noord erkenning krijgen voor wat we zijn gestart. Bovendien vinden we het, zeker nu we zelf net weer een baby hebben, belangrijk dat jonge ouders zich welkom voelen bij ons. En dat de verschoonplek gewoon toegankelijk is voor moeders én vaders,’ aldus Ari van Triest en Sanne Vizee, de eigenaren van Nes71.

Tekst: Nicoline van Slingelandt


Hou Facebook en Instagram in de gaten voor nog meer kindvriendelijke tips of meld je aan voor onze maandelijke tips!

Share Tweet Pin It +1

Dit vind je misschien ook leuk

Burlwandeling met kinderen

Burlwandeling met kinderen

Geplaatst op 14 oktober 2019

Vorige berichtDinoDag bij Teylers Museum
Volgende berichtEen betrouwbare oppas in Haarlem: waar vind je die?