In Evenement & workshop, Lunch & limo, Theater

Muziek, theater en dans voor mugjes bij Hart

Hart Haarlem_muziekles_theaterles_dansles_Open Dag 2023

Zingen, dansen, muziek maken. Kleine kinderen zijn er dol op. En het is ook nog eens goed voor hun ontwikkeling. Zoek jij nog een activiteit voor jouw mugje? Bij Hart in Haarlem (aan de rand van het centrum), kun je voor allerlei leuke muziek-, zang-, theater- en danslessen terecht. Er zijn zelfs lessen voor de allerkleinsten.

Uitgebreid cursusaanbod

Muziek op Schoot kun je bijvoorbeeld al met kleintjes vanaf 4 maanden volgen. Voor kleuters en iets oudere mugjes is er Muziek Ontdekkingsreis. Dans- en balletstudio Jolein biedt bij Hart verschillende soorten dansles aan: Dreumesdans, Peuterdans, Kidsdance, Klassiek ballet, Dansmix, Hiphop, Streetdance… Heel veel keus dus! Er zijn bij Hart ook lessen Capoeira. Mamagaai geeft er theaterlessen. Heb je een kind dat veel van zingen houdt? Dan is zangles bij de Hart Muziekschool (pop en jazz) of bij Het Haarlems kinderkoor misschien wel iets voor jouw mugje. Het Haarlems kinderkoor heeft ook een speciaal Kleuterkoor. Natuurlijk kun je bij Hart een instrument leren bespelen. Vaak vanaf een jaar of 6. Blokfluit en gitaar, piano of viool, maar ook bijzondere instrumenten zoals harp of panfluit.

Het Hart Café

Hart heeft trouwens een heel gezellig café. Een relaxte plek waar wij van Mugjes zelf ook graag komen tijdens de muzieklessen van onze kinderen. Voor een kop koffie met iets zoets of voor een lekkere lunch. Je kunt hier ook rustig neerploffen als je kind (of jijzelf) geen lessen of cursus volgt bij Hart. Voor kleintjes is er een hoekje met wat speelgoed in het café.

Hart Haarlem_muziekschool_theater_dans

Open dag Hart in Haarlem

Wil je een keer sfeer proeven bij Hart? Of kijken wat voor soort activiteit goed bij jouw mugje past? Op zaterdag 9 september van 12:00 tot 16:00 uur heeft Hart een Open Dag. Je kunt er lessen en workshops volgen, de cursusmarkt bezoeken en luisteren naar livemuziek (onder andere van de Hart Muziekschool). Mugjes kunnen zich laten schminken en het Hart Café is ook open. Toegang en deelname zijn gratis. Het volledige programma van de Open Dag staat vanaf maandag 4 september op de website van Hart.

Aanmelden voor activiteit bij Hart

Wil je het cursusaanbod van Hart bekijken of je mugje direct aanmelden voor een activiteit? Dat kan op de website van Hart.

Adres: Kleine Houtweg 18, Haarlem
Website: hart-haarlem.nl

Tekst: Eva Cameron-Bakker
Foto’s: Hart

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Hart. Wil je ook samenwerken?

Hou Facebook en Instagram in de gaten voor nog meer kindvriendelijke tips. Of koop het Mugjes e-book met ruim 200 locaties en leuke activiteiten voor kinderen van 0 tot 7 jaar!

Share Tweet Pin It +1

Dit vind je misschien ook leuk

Leidseplein Haarlem

De Leidsebuurt in Haarlem: onze favorieten

Geplaatst op 14 januari 2020

Pasen_mugjes_Haarlem_Paasvakantie_leuke uitjes_paasbrunch_paasknutsels

Pasen met kinderen in Haarlem en omstreken

Geplaatst op 29 maart 2023

Vorige berichtKinderkappers in Haarlem: de 6 beste volgens Mugjes
Volgende bericht7x Kraamcadeaus kopen in Haarlem