In Evenement & workshop, Lunch & limo

Mugjes Luier Award voor beste verschoonplek

Haarlems Dagblad artikel Mugjes Luier Awards

Haarlem is een nieuw initiatief voor jonge ouders rijker. Nicoline van Slingelandt en Frederiek van Waes, uitgevers van het boek Mugjes en de gelijknamige blog, introduceren de Mugjes Luier Awards. Deze prijs wordt uitgereikt aan de Haarlemse horecagelegenheid met de beste verschoonplek voor baby’s en peuters.

Logo Mugjes Luier Awards

Stemmen op de beste verschoonplek

Tot 1 februari kunnen ouders stemmen op de restaurants en lunchcafé’s met de beste verschoonplek. Ouders die nomineren, letten onder andere op of er naast een verschoonkussen ook doekjes en een luieremmer zijn. Of de plek toegankelijk is voor zowel moeders als vaders kan ook meespelen. Het stemmen gebeurt via Facebook en Instagram en er is een prijs voor de locatie die wint en eentje voor een ouder die gestemd heeft.

In het zonnetje

‘Als je je kind ergens makkelijk kunt verschonen, voel je je er als jonge ouder eerder thuis. Dan is de kans groot dat je nog eens terugkomt. We willen de horecagelegenheden die het goed doen in het zonnetje zetten. Hopelijk inspireren zij de locaties waar het nog wat beter kan,’ aldus Van Waes en Van Slingelandt. Op dinsdag 21 januari publiceerde het Haarlems Dagblad een artikel over deze prijs en op donderdag 23 januari besteedt Haarlem 105 radio aandacht aan de Luier Awards.

Tekst: Nicoline van Slingelandt
Ontwerp logo: Frederiek van Waes

Hou Facebook en Instagram in de gaten voor nog meer kindvriendelijke tips!

Share Tweet Pin It +1

Dit vind je misschien ook leuk

Eva_jarig in coronatijd

Als je mugje jarig is in coronatijd

Geplaatst op 2 april 2020

Vorige berichtDe Leidsebuurt in Haarlem: onze favorieten
Volgende berichtDinoDag bij Teylers Museum