In Lunch & limo

Kindvriendelijk lunchen in Haarlem en omstreken

Meisjes in schommelstoel Buitenplaats Plantage Vogelenzang

Doe je binnenkort een dagje of weekend Haarlem met je kinderen? Dan vraag je je vast af waar je het beste kunt gaan lunchen. Slim, want in een vreemde stad rondstruinen met hongerig grut op zoek naar een kindvriendelijk lunchcafé met lekkere sapjes en een tosti, is meestal geen aanrader. Mugjes helpt je met dit lijstje kindvriendelijke lunchtentjes in Haarlem, Bloemendaal en Vogelenzang waar je met een gerust hart met je kinderen kunt neerstrijken. Heb je een kinderwagen bij je? Lees dan hier verder waar je de beste buggyproof terrasjes van de regio vindt.

Kindvriendelijk lunchen in Haarlem

Meneer Paprika – om de hoek bij de Grote Markt, ideale combinatie van spelen, relaxen (als het niet te druk is) en een kindercadeautje kopen als je dat nodig hebt. Buiten is een bescheiden terras en je kind verschonen is hier geen probleem.
Koningstraat 19, Haarlem
www.meneerpaprika.nl 

Bar Wolkers – bijpraten met uitzicht op het Spaarne, je voelt je hier meteen een beetje thuis. Wolkers is niet puur ingericht op kinderen, maar ze zijn hier wel van harte welkom is onze ervaring.
Gedempte Oude Gracht 139, Haarlem
www.barwolkers.nl

Nes71 – nieuwkomer in Haarlem Noord en oh boy, was daar behoefte aan een gezellige plek voor lekker en kindvriendelijk lunchen! Ze wonnen in 2020 meteen de Mugjes Luier Award omdat hun verschoonplek volgens de volgers van Mugjes de beste van Haarlem is.
Van Nesstraat 71, Haarlem
www.nes71.nl

Dakkas Haarlem interieur

De DAKKAS – ondanks de wat beperkte (en prijzige) kinderkaart toch een vermelding vanwege het onovertroffen uitzicht op Haarlem. Zie ook ons uitgebreide blog.
De Witstraat 1A, Haarlem
www.dedakkas.nl  

Lunch met kinderen op het strand

Tent 6 – als je tijd hebt om op het strand te lunchen, is dat natuurlijk wel zo leuk. Dit is een van onze favorieten, maar hier vind je nog veel meer kindvriendelijke strandtenten.
Boulevard Paulus Loot 6, Zandvoort
www.tent6.nl

Met een speeltuin voor de deur

Interieur Kweekcafe in de Haarlemmer Kweektuin

Kweekcafé – huiskamergevoel in een kas, met buiten wat dieren, een ‘gewoon’ speeltuintje en als klap op de vuurpijl natuurspeeltuin Paddenpoel.
Kleverlaan 9, Haarlem
www.haarlemmerkweektuin.nl/kweekcafe

Lunchen in het groen

Theehuis de Haarlemmerhout – schattig voormalig pannenkoekenhuisje in de mooie Haarlemmerhout met kinderboerderij (en midgetgolfbaan) om de hoek. Er staan nog steeds pannenkoeken en ander kindvriendelijk lekkers op de kaart.
Hertenkamplaan 1, Haarlem
www.dehaarlemmerhout.nl

Buitenplaats Plantage – als je de stad wil combineren met relaxen in het groen, dan zit je hier absoluut goed.
Vogelenzangseweg 49, Vogelenzang
www.buitenplaatsplantage.nl

Tekst en foto’s DAKKAS en Kweekcafé: Nicoline van Slingelandt-Asselbergs
Foto Plantage (boven): Eva Cameron-Bakker

Hou Facebook en Instagram in de gaten voor nog meer kindvriendelijke tips of meld je aan voor onze maandelijke tips!

Share Tweet Pin It +1

Dit vind je misschien ook leuk

Varen met kinderen in Haarlem

Varen met kinderen in Haarlem

Geplaatst op 10 juli 2019

Volgende berichtNieuwe toplocatie de DAKKAS, ook voor mugjes?