In Eten met kinderen, Speeltuin & kinderboerderij, Strand & duin

Kindvriendelijk eten in Haarlem en omstreken


Meisjes met chocoladetaart

Vind je het ook zo gezellig om lekker met je gezin uit eten te gaan? En fijn als je een keer niet zelf hoeft te koken? Gelukkig zijn er in Haarlem en omstreken heel veel leuke, kindvriendelijke plekken die het koken met liefde van ons overnemen. Kijk hieronder maar eens naar onze tips.

Kindvriendelijk eten bij Jetties Haarlem

Jetties

Bij Jetties kun je met je mugje niet alleen heel lekker, maar ook nog eens verantwoord eten. Alle gerechten zijn biologisch en de producten zijn van Nederlandse bodem. Jetties serveert onder andere soepen, salades, burgers, pasta’s en curry’s. Voor kinderen is er een mini-hamburger of tagliatelle. En vergeet niet een plekje over te laten voor het dessert, want Jetties heeft ook nog eens geweldige huisgemaakte taarten en heerlijk ijs.
Adres: Kruisweg 57, Haarlem
Website: jetties.euKinderen eten aan de bar bij Gestrand

Restaurant Gestrand

Bij Restaurant Gestrand kun je zorgeloos genieten van lekkere hapjes en drankjes. Vanuit het restaurant en vanaf het terras heb je namelijk uitzicht op de grote, avontuurlijke speeltuin. Hier kan je mugje heerlijk spelen met water en zand, klimmen in de uitkijktoren en tokkelen vanaf de kabelbaan. En heb je ooit zo’n gave glijbaan gezien? Bij Gestrand krijg je weer even dat fijne vakantiegevoel.
Adres: Zeeweg 60, Bloemendaal aan Zee
Website: restaurantgestrand.nl

Twee kinderen aan het water bij Villa Westend

Villa Westend

De locatie van dit fijne restaurant is ideaal voor een bezoek met kinderen. Villa Westend ligt aan de Westbroekplas en heeft voor zomerse dagen een eigen strandje. Zoek een tafeltje op het terras of op het strand en je kind is uren zoet in het zand. Er kan zelfs gezwommen worden. Op de kaart staan verschillende kindergerechten en voor of na je bezoek kan je mugje nog even lekker spelen in de naastgelegen speeltuin.
Adres: Westlaan 41, Velserbroek (navigatie: Vergierdeweg 275, Haarlem en dan de borden van Villa Westend volgen)
Website: villa-westend.nl


Mugje proeft MarleenKookt toetje

MarleenKookt

Zin een lekkere en gezonde maaltijd, maar geen zin om te koken en eigenlijk ook niet om de deur uit te gaan? Ook dan hebben wij de perfecte oplossing voor je. In een groot deel van Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Overveen en Bloemendaal kun je namelijk de heerlijke, verse en gezonde maaltijden van MarleenKookt bestellen. Doordat de hoofdgerechten in porseleinen schalen zitten, voelt het een beetje alsof je thuis uit eten bent. Bovendien staan er maar liefst vier keer per week speciale kindergerechten op het menu. Dat die bij onze mugjes zeer goed in de smaak vielen, lees je in onze blog over MarleenKookt.
Website: marleenkookt.nl

Tekst, hoofdfoto en foto MarleenKookt: Eva Cameron-Bakker
Foto Jetties, Restaurant Gestrand: Nicoline van Slingelandt
Foto Villa Westend is van de locatie zelf

Mis je Bar Wolkers en Peper’s Pannenkoekenhuis in dit rijtje? Dat klopt, die zaken zijn helaas verkocht.

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Jetties, MarleenKookt, Restaurant Gestrand en Villa Westend. Wil je ook samenwerken?

Hou Facebook en Instagram in de gaten voor nog meer kindvriendelijke tips. Of koop het Mugjes e-book met ruim 200 locaties en leuke activiteiten voor kinderen van 0 tot 7 jaar!

Share Tweet Pin It +1

Dit vind je misschien ook leuk

Lichtjestocht en sterrenwacht bij 't Wed

De Lichtjestocht

Geplaatst op 20 augustus 2019

Vorige berichtFietsen met je kind naar Cruquius en Heemstede
Volgende berichtOntmoet De Gruffalo tijdens Zandvoort goes Wild