In Featured, Kinderkleding, Speelgoed & cadeau

Kinderkappers in Haarlem: de 8 beste volgens Mugjes

Kinderkapper Haarlem aan het werk

Let op: deze blog is nog niet aangepast aan de corona situatie. Kijk voor actuele informatie en prijzen op de websites van de kinderkappers.

In de eerste nieuwsbrief van school staat de datum voor de schoolfotograaf hier al in dikke letters op de voorpagina. Dat wordt dus nog even snel het kapsel van ons mugje finetunen. Wij delen dan ook graag ons rijtje favoriete kinderkappers in Haarlem. Maak snel een afspraak, want de ervaring leert dat de plekjes schaars (yep!) zijn.

Hej Klippa

New kid on the block Hej Klippa (van onze blogger Floor!) is een fijne aanvulling op de oude bekenden in Haarlem. Op twee locaties kan je je kindje een nieuwe coupe laten aanmeten. Een mooi plekje hebben ze gekregen op de eerste etage bij Meneer Paprika. Daarna koffie en even spelen als toetje, wat wil je nog meer? Ook bij Juffrouw Slak in de Kleverparkbuurt staat een kappersstoel van Hej Klippa. Ze werken met biologische haarproducten uit Scandinavië. Ook geven ze op de website tips voor als je kleintje het spannend vindt.

Adres: Juffrouw Slak aan de Santpoorterstraat 56, Haarlem
Adres: Meneer Paprika aan de Koningstraat 19, Haarlem
Prijzen: tot 1 jaar €10,00 | 1-3 jaar €16,00 | 3-12 jaar €18,00
Website: hejklippa.com

Patricia’s Hairfashion

Deze kapper (voor groot en klein) is een begrip bij gezinnen in de Kleverparkbuurt. Pluspunten: de sfeer is altijd goed en deze kapper zit om de hoek bij Cleeff, waar je terecht kunt voor onder andere lekkere koffie en taart.

Adres: Kleverparkweg 21/D/ZW, Haarlem
Prijzen: t/m 4 jaar €17,50 | 5 t/m 12 jaar €20,50
Website: patriciahairfashion.nl

Kinderkappers bij Kids Store Haarlem

Kids Store Haarlem

Bij Kids Store stapt je kind in de autostoel voor een nieuwe coupe. Eigenaresse Caroline en haar collega knippen met veel plezier en gezelligheid. Ze maken er een feestje van met na afloop een kleine beloning. Mijn mugjes gaan er altijd met veel plezier heen. Ouders kunnen tijdens het knippen even struinen in het leuke, deels tweedehands assortiment. Neem de kleertjes van de kids die te klein geworden zijn mee om ze een tweede ronde te geven. Een deel van de opbrengst ontvang je zelf weer retour. Je kunt zelfs je kappersbezoek betalen van je opgebouwde tegoed!

Adres: Klein Heiligland 46 (hoek Cornelissteeg), Haarlem (Kids Store verhuist binnenkort naar de Schagchelstraat!)
Prijzen: tot 1 jaar €10,00 | 1-12 jaar €15,00
Website: kidsstorehaarlem.nl

Kinderkapper bij Kleine HeldeN Haarlem

Kleine HeldeN

In de fijne kinderwinkel Kleine HeldeN ben je op woensdag, vrijdag en zaterdag ook welkom voor een knipbeurt. Na afloop shop je hier je kraamcadeaus in één keer bij elkaar. Ook hier altijd (online) reserveren, want de plekjes zijn gewild!

Adres: Barrevoetestraat 6, Haarlem
Prijzen: €17,50
Website: kleinehelden.nl

In2Hair

Bij kinderkapsalon In2Hair in Haarlem-Noord is een speciaal hoekje ingericht voor kinderen. Ze nemen er de tijd voor en stellen kinderen op hun gemak. Tijdens het knippen kan je kind een filmpje kijken en er is een speelhoekje aanwezig.

Adres: Anthony Fokkerlaan 32, Haarlem
Prijzen: t/m 4 jaar €20,75 | 4-12 jaar €22,75
Website: in2hair.nl/kindersalon

VIND lifestyle kinderkapper haarlem

Vind Lifestyle

Anna knipt jong en oud bij Vind Lifestyle in de Koningstraat. Wanneer je zelf naar de kapper gaat, wordt je kleintje tot en met 6 jaar gratis geknipt! Ook voor tweedehands kleding kun je hier terecht.

Adres: Koningstraat 37A, Haarlem
Prijzen: 0-6 jaar €13,00 (gratis als je zelf geknipt wordt!) | t/m 12 jaar €18,00
Website: vindlifestyle.nl

Soho Kappers

Bij Soho aan de Kleine Houtstraat vind je geen speciale kinderstoel, maar ze hebben er stoelverhogers, lollies en limo. Een prima adres voor stoere coupes in het centrum!

Adres: Kleine Houtstraat 59 zwart, Haarlem
Prijzen: baby/peuter  € 19,50 | basisschooljongens € 21,95 / meisjes € 25,00 | middelbare schooljongens  € 25,00 / meisjes  € 31,95
Website: sohokappers.nl

De Rollende kappers

Voor wie het heerlijk lijkt in eigen omgeving de haren van z’n kindje te laten knippen zijn er De Rollende Kappers! Zij knippen in Amsterdam en Haarlem. Via hun website plan je gemakkelijk een afspraak aan huis via de online agenda. Je vindt ze via www.derollendekappers.nl

Tekst: Fleur Beekes
Foto’s: Hej Klippa, Kleine HeldeN en Fleur Beekes (Kids Store en VIND)

Hou Facebook en Instagram in de gaten voor nog meer kindvriendelijke tips of koop het boek MUGJES, met ruim 100 locaties, tips van locals en leuke activiteiten voor kinderen van 0 tot 7 jaar.

Share Tweet Pin It +1

Dit vind je misschien ook leuk

Teylers Museum Haarlem mineralen

Teylers Museum met mugjes

Geplaatst op 22 juli 2020

boek-thuis-bij-muis-3D

Haarlems schrijfster presenteert bij Kiekeboek

Geplaatst op 29 september 2018

Haarlems Dagblad artikel Mugjes Luier Awards

Mugjes Luier Award voor beste verschoonplek

Geplaatst op 22 januari 2020

Vorige berichtVaste oppas in en om Haarlem via Nanny Sue
Volgende berichtSleeën in en rond Haarlem: waar zijn de beste sleehellingen?