In Kinderkleding, Speelgoed & cadeau

Kinderkappers in Haarlem: de 6 beste volgens Mugjes

Kinderkapper_Haarlem_Mugjes_kapper_kind_knippen

Aan het begin van een schooljaar, na de vakantie of na een lockdown is het weer de hoogste tijd om de kapsels van onze mugjes te finetunen. Maar wat nou als je eigen kinderkapper weken vooruit volgeboekt zit of je sowieso geen idee hebt waar je je kind goed kunt laten knippen in en rond Haarlem? Wij delen graag ons rijtje favoriete kinderkappers in Haarlem. Maak snel een afspraak, want de ervaring leert dat de plekjes schaars (yep!) zijn.

kinderkapper Haarlem
Hej Klippa

Hej Klippa

Hej Klippa (van onze blogger Floor!) is als kinderkapper inmiddels niet meer weg te denken in Haarlem. Op twee locaties kan je je kindje een nieuwe coupe laten aanmeten. Bij Juffrouw Slak in de Kleverparkbuurt staat een kappersstoel van Hej Klippa. Ze werken met biologische haarproducten uit Scandinavië. Ook geven ze op de website tips voor als je kleintje het spannend vindt. Daarnaast kan je mugje bij de leuke locatie De Stookkamer in Haarlem door de kinderkappers van Hej Klippa geknipt worden. Heb je een heel druk gezinsleven of zeer gevoelige kindjes? Dan komt Floor zelfs op verzoek bij je thuis knippen. Zie de website voor meer informatie.

Adres: Juffrouw Slak aan de Santpoorterstraat 56, Haarlem
Adres: De Stookkamer aan de Stephensonstraat 38, Haarlem
Prijzen: tot 1 jaar €15,50 | 1 en 2 jaar €20,50 | 3-11 jaar €23,50
Website: hejklippa.com

Kids Store Haarlem kinderkappers

Kids Store Haarlem

Bij Kids Store stapt je kind in de autostoel voor een nieuwe coupe. Eigenaresse Caroline en haar collega’s knippen met veel plezier en gezelligheid. Ze maken er een feestje van met na afloop een kleine beloning. Mijn mugjes gaan er altijd met veel plezier heen. Ouders kunnen tijdens het knippen even struinen in het leuke assortiment.

Adres: Schagchelstraat 27, Haarlem
Prijzen: tot 1 jaar €14,50 | 1-12 jaar €18,50
Website: kidsstorehaarlem.nl

In2Hair

Bij kinderkapsalon In2Hair in Haarlem-Noord is een speciaal hoekje ingericht voor kinderen. Ze nemen de tijd voor iedere knipbeurt en stellen kinderen op hun gemak. Zo fijn voor ouders en kinderen. Tijdens het knippen kan je kind een filmpje kijken en er is een speelhoekje aanwezig. Na het knippen mag je kind een snoepje uitzoeken.

Adres: Anthony Fokkerlaan 32, Haarlem
Prijzen: t/m 4 jaar €21 (zonder wassen)| 5-12 jaar €23 (zonder wassen) of €25,50 (inclusief wassen)
Website: in2hair.nl/kindersalon

Soho Kappers

Bij Soho aan de Kleine Houtstraat vind je geen speciale kinderstoel of speelhoekje, maar ze hebben er stoelverhogers, snoepjes en limo. Soho is vooral geschikt voor kinderen die naar de kapper gaan niet zo’n probleem vinden. Met ruim dertig jaar knipervaring een prima adres voor stoere coupes in het centrum!

Adres: Kleine Houtstraat 59 zwart, Haarlem
Prijzen: baby/peuter  € 20,95 | basisschool (inclusief wassen en drogen/föhnen):  jongens € 23,95 / meisjes € 27
Website: sohokappers.nl

LOCO Fabriek

Misschien heb je al gezien dat je bij LOCO Fabriek los kunt met LEGO en dat ze leuke lokale producten verkopen, maar haren knippen doen ze ook! Van alle locaties waar je kinderkappers vindt in Haarlem, is dit toch wel de vrolijkste. De kapper knipt groot en klein, voor de dagen kun je het beste even op de site kijken of bellen.

Adres: Zijlstraat 54, Haarlem
Prijzen: 1-5 jaar €17,09 (inclusief LOCO Kids knipdiploma) | 6-10 jaar €19,09
Website: www.loco-fabriek.nl

Randy the Cutting Crew

Ook bij Randy en zijn collega’s kun je zowel voor een volwassen als voor een kinderkapsel prima terecht. De kappers hier zijn vriendelijk, de service goed en betaalbaar en ze nemen de tijd om kinderen gerust te stellen.

Adres: Amsterdamstraat 41, Haarlem
Prijzen: kinderen tot 10 jaar €23,50, 11-15 jaar €24,50
Website: randythecuttingcrew.nl

Mis je Kleine HeldeN en VIND Lifestyle in dit rijtje Haarlemse kinderkappers? Dat klopt, daar waren ook kinderkappers, maar nu niet meer helaas!

Tekst: Fleur Beekes
Foto’s: Hej Klippa, Fleur Beekes (Kids Store), hoofdfoto Pixabay

Hou Facebook en Instagram in de gaten voor nog meer kindvriendelijke tips. Of koop het Mugjes e-book met ruim 200 locaties en leuke activiteiten voor kinderen van 0 tot 7 jaar!

Share Tweet Pin It +1

Dit vind je misschien ook leuk

Meisje Pasen Haarlem

Pasen met kinderen in Haarlem en omstreken

Geplaatst op 30 maart 2022

Leer bewerken bij Haarlem is jarig

Haarlem is jarig

Geplaatst op 23 november 2018

Vorige berichtBevrijdingspop Haarlem 2022
Volgende bericht7x Kraamcadeaus kopen in Haarlem


  1. 7x Fijne kappers in Haarlem - Haarlem City Blog
    6 maanden ago

    […] Hej Klippa (knipt bij Meneer Paprika en Juffrouw Slak). Kijk voor meer kinderkapper tips in Haarlem hier op het blog van Mugjes. Zij hebben hun 8 favorieten op een rij gezet. Haarlem City […]