In Lunch & limo

High tea met je mugje

High tea etagère

Brrrr, wat is het ineens koud buiten. Perfect weer voor een bezoekje aan de ijsbaan of voor een mooie wandeling in het bos of in de duinen. Voel je meer voor een binnenactiviteit, je handen rond een warm drankje gevouwen? Ook dan hebben we een goed idee voor je. Heb je er weleens aan gedacht om je mugje mee te nemen voor een high tea? Leuk toch! Wij hebben vier plekken in Haarlem en omstreken voor je op een rij gezet waar je ook met kleine kinderen heel gezellig kunt genieten van een high tea.

Eva_High tea met kinderen_02

Barista Café

Dit knusse café in het centrum van Haarlem heeft niet alleen voor ouders een lekkere high tea, maar heeft ook een speciale High Tea Kids. De High Tea Kids kost nog geen tientje. Daarvoor krijgt je mugje een kopje thee en een chocolademelk of Fristi, heerlijke hartige en zoete hapjes en ook nog een kleine verrassing. Barista Café heeft in onze regio ook een vestiging in Hoofddorp.
Website: baristacafe.nl

Brasserie DenK

Bij Brasserie DenK werkt het net even anders. Terwijl ouders genieten van een klassieke high tea, kunnen mugjes hun eigen pizza beleggen met lekkere toppings. En daar krijgen ze onbeperkt limonade bij geserveerd. Leuk om te combineren met een mooie wandeling bij landgoed Duin en Kruidberg.
Website: brasseriedenk.nl


CHCO Café

Bij CHCO Café, in het centrum van Haarlem, kunnen ouders aan de high tea en mugjes aan de high choc. Niet de gezondste optie, maar wel heel erg lekker. Er zit zelfs een chocoladefondue bij, waar je fruit, koekjes en spekjes in kunt dopen.
Website: chocolatecompany.nl

De Wachtkamer

Al eens bij deze leuke plek in het oude station Vogelenzang-Bennebroek geweest? Het station is niet meer in gebruik, maar de naastgelegen treinlijn wel. Ideaal voor mugjes die van treinen houden. Naast een afternoon tea en een uitgebreidere high tea serveert De Wachtkamer voor 15 euro een speciale Kinder High Tea met zoete sandwiches en taartjes en een muffin om zelf te versieren.
Website: dewachtkamer.com

Voor alle high teas geldt dat je wel even van tevoren moet reserveren.

Tekst: Eva Cameron-Bakker
Foto meisje: Eva Cameron-Bakker
Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Barista Café. Wil je ook samenwerken?

Hou Facebook en Instagram in de gaten voor nog meer kindvriendelijke tips of koop het boek MUGJES, met ruim 100 locaties, tips van locals en leuke activiteiten voor kinderen van 0 tot 7 jaar.

Share Tweet Pin It +1

Dit vind je misschien ook leuk

Meisje op het ijs bij IJsbaan Haarlem

Schaatspret bij IJsbaan Haarlem

Geplaatst op 18 september 2021

Teylers Museum Haarlem mineralen

Teylers Museum met mugjes

Geplaatst op 22 juli 2020

Slapende baby in witte deken

7x Kraamcadeaus kopen in HaarlemGeplaatst op 3 juni 2022

Vorige berichtHaarlem is jarig
Volgende berichtKerstvakantie in Haarlem