Hej Klippa, de nieuwe kinderkapper in Haarlem
19 April 2018

Tekst: Nicoline van Slingelandt | Foto: Floor Zengerink

 

‘Onze eigen’ Floor Zengerink is begonnen als kinderkapster! Floor werkt al jaren als kapster en is docent op een kappersopleiding. Ze is zelf afgelopen jaar moeder geworden van een schattig jongetje, James. En nu vind je haar op zaterdagen in een cool ingerichte kniphoek bij Juffrouw Slak in de Kleverparkbuurt.

 

 

 

Biologisch en Scandinavisch

Wat Floor anders dan anders maakt, is haar Scandinavische insteek. Hej betekent hoi en Klippa betekent knippen. Maar er is meer: ze werkt alleen maar met biologische Scandinavische producten. En dat biologische past natuurlijk weer mooi bij Juffrouw Slak, dat duurzame kleding, speelgoed en andere producten verkoopt.

 

Winactie

Wil jij je kind ook wel eens in die mooie autostoel hijsen, met uitzicht op een vrolijk junglebehang? Doe dan mee met onze winactie! Volg @mugjes én @hejklippa op Instagram en like de foto van Floor en wie weet wint jouw mugje dan mooi geknipte haartjes!*

 

Adres: Juffrouw Slak, Santpoorterstraat 56, Haarlem
Openingstijden Hej Klippa: iedere zaterdag van 10:30-17:00 uur
Prijzen: baby’s tot 1 jaar €10, peuters tot 3 jaar €15 en kinderen van 3 t/m 12 jaar €17,50
Website: hejklippa.com

 

*Deze winactie is alleen geldig voor inwoners van Haarlem en omgeving en de te winnen knipbeurt voor één kind tussen 0 en 7 jaar oud. We maken de winnaar bekend op donderdag 26 april via Instagram.