In Evenement & workshop

Haarlems schrijfster presenteert bij Kiekeboek

boek-thuis-bij-muis-3D

“Met mijn tekeningen en verhalen wil ik jong en oud stimuleren om samen te lezen, te spelen en te beleven.” Pauline Baartmans is niet alleen bedenker en illustrator van Muis, maar ook een echte Haarlemse mug! Vijf jaar geleden begon ze met het delen van haar illustraties via haar Facebookpagina “Thuis bij Muis”. Zo neemt zij haar volgers elke week mee in de avonturen en het leven van Muis. Op zondag 30 september presenteerde Pauline Baartmans haar boekje ‘Thuis bij Muis’ bij Kiekeboek in Haarlem.

Pauline Baartmans

Een aantal kindjes (en hun ouders) hadden flink hun best gedaan en een mooie kleurplaat van muis geknutseld. Al gauw ontstond er een flinke rij met mensen die wel een gesigneerd exemplaar van het boekje in hun bezit wilden hebben.

Fatima Kiekeboek-1

Na het voorlezen uit het boekje was er gelegenheid voor een hapje en drankje, met uiteraard, muizensnoepjes.
Fatima Kiekeboek 2
Kinderboekhandel Kiekeboek organiseert regelmatig leuke activiteiten voor kinderen, zoals voorlezen voor peuters of voor niet-Nederlandstalige kinderen. Kijk op hun website voor meer informatie!

Tekst: Fatima Fazli-Vermeulen
Foto’s: Pauline Baartmans

Hou Facebook en Instagram in de gaten voor nog meer kindvriendelijke tips of koop het boek MUGJES, met ruim 100 locaties, tips van locals en leuke activiteiten voor kinderen van 0 tot 7 jaar.

Share Tweet Pin It +1

Dit vind je misschien ook leuk

Schoencadeautjes in Haarlem

Schoencadeautjes in en rond Haarlem

Geplaatst op 18 november 2019

Meisje voor Poppenhuis in Frans Hals Museum locatie Hof

Mugjes in het museum: Frans Hals Museum

Geplaatst op 9 augustus 2018

Vorige berichtNaar de Amsterdamse Waterleidingduinen met je mugje
Volgende berichtPeper’s Pannekoekenhuis