In Evenement & workshop

Een betrouwbare oppas in Haarlem: waar vind je die?

Oppas Haarlem Charly Cares_beter slapen_ouders_baby_haarlem

Je hebt die eerste weken of maanden op de zogeheten ‘roze wolk’ achter de rug. Misschien ben je alweer aan het werk. Uren heb je doorgebracht met het staren naar je eigen kind, zo klein en bijzonder. Dan komt er ergens een moment dat je naar je partner kijkt en denkt: ‘Oh ja, die was er ook nog!’ Hoogste tijd om weer eens samen de deur uit te gaan, weten wij uit ervaring. Even praten over andere dingen dan kinderen (toegegeven, dat is echt een uitdaging) en samen genieten van lekker eten, een borrel of een filmpje. Of alleen op pad voor wat welverdiende me-time, ook zo fijn.

Oppas zoeken

Tja, en dan komt de vraag: wie past er op je kind? Die lieve buurmeisjes zijn misschien nog een beetje jong voor de verantwoordelijkheid over jullie bundle of joy. Opa en oma zijn niet altijd beschikbaar of wonen te ver weg. En hoe weet je nou dat je je mugje achterlaat bij iemand die zijn of haar taak serieus neemt? Zelf hang je tenslotte ook nog ieder half uur boven de wieg om te checken of je baby nog ademt. Je zou het liefst een oppasservice inschakelen zodat je altijd kan bouwen op een goede oppas, maar is dat niet heel duur of ingewikkeld?

Charly Cares

Charlotte van der Straten, de oprichter van Charly Cares, snapt als geen ander hoe spannend het is om je kind bij een nieuwe oppas achter te laten. Daarom werkt haar oppasservice alleen met gekwalificeerde Oppas Angels, die je kunt boeken via de online Oppas App. Dat scheelt jou heel veel rondvragen. De app werkt bovendien met ratings en reviews, daardoor is het altijd volkomen transparant hoe eerdere ervaringen zijn geweest. Via Charly Cares boek je trouwens niet alleen oppassen voor ’s avonds, maar ook last minute voor een paar uur overdag of juist iedere week na school. Ideaal toch?

Oppas Charly Cares leest voor

Membership

Maar… is dat niet heel duur, zo’n oppasservice? Dat valt wel mee, je kunt kiezen uit verschillende memberships, dus de kosten zijn heel overzichtelijk. En bij je abonnement is een medische hulplijn en verzekering van je oppas standaard inbegrepen, ook wel een fijn idee. Neem maar van ons aan: dit wil je echt proberen, opzeggen kan altijd weer als het niet bevalt. Rest de vraag: waar ga je je romantische avondje of paar uur me-time doorbrengen in of rond Haarlem?

Meer informatie over Charly Cares

Tekst: Nicoline van Slingelandt
Foto’s: Charly Cares

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Charly Cares. Wil je ook samenwerken?
Hou Facebook en Instagram in de gaten voor nog meer kindvriendelijke tips of meld je aan voor onze maandelijke tips!

Share Tweet Pin It +1

Dit vind je misschien ook leuk

Wandelen in de duinen me-time Haarlem

6x kindvriendelijke wandelingen rondom Haarlem

Geplaatst op 14 januari 2021

Leidseplein Haarlem

De Leidsebuurt in Haarlem: onze favorieten

Geplaatst op 14 januari 2020

Vorige berichtNes71 wint prijs voor beste verschoonplek in Haarlem
Volgende berichtBloemendaal met mugjes