In Evenement & workshop

Babymassage en baby yoga in en rond Haarlem

Baby yoga en babymassage Haarlem

Heb je een klein mugje gekregen en ben je weer goed op de been? Grote kans dat je dan op zoek bent naar leuke uitjes om samen te doen. Gelukkig zijn er in Haarlem genoeg tentjes om koffie te drinken met je kleintje en andere ouders. Ben je echt toe aan ontspanning? Denk dan eens aan massage of yoga, dat kan namelijk ook met een baby! Op de volgende locaties in Haarlem en omstreken leer je hoe je je baby masseert en doe je samen ontspannen aan yoga.

‘Lees ook: Me-time tips in en om Haarlem voor (aanstaande) moeders.’

Babymassage en baby yoga

Op de volgende adresjes worden cursussen babymassage en baby yoga gegeven. Wegens de coronamaatregelen kunnen wij niet garanderen dat alle cursussen doorgaan. Raadpleeg hiervoor de websites van de betreffende locaties.

Flower Baby

Flower Baby Spa & Wellness is de allereerste babyspa in Haarlem en die vind je op het Marsmanplein in Haarlem-Noord. Je kunt hier onder andere terecht voor een ontspannende cursus Shantala babymassage waar je even helemaal één bent met je kind. Maar ook bij de interactieve baby yoga worden er massagetechnieken en lichamelijke oefeningen uitgelegd. De baby yoga is geschikt voor baby’s vanaf 6 weken oud.
Adres: Marsmanplein 23, Haarlem
Website: flowerbabyspa.nl

Mama Kleverpark

Nog een adresje in Haarlem-Noord: de vijfweekse cursus Mama en Baby Yoga bij Mama Kleverpark. Je doet yogaoefeningen waar je je kindje actief in betrekt en leert massagetechnieken tegen onder andere krampjes. Fijne bijkomstigheid: Je traint ook je buik en bekkenbodem om weer in shape te komen.
Adres: Santpoorterstraat 31, Haarlem
Website: www.mamakleverpark.nl

Baby yoga babymassage Haarlem

Yoga Innerwork

Op de Kleverlaan vind je yogapraktijk Yoga Innerwork. Tijdens de baby yoga gaat het er hier vooral om dat je samen plezier hebt en kunt ontspannen. Ook met de cursus babymassage – geschikt voor baby’s van 8 weken totdat ze kunnen kruipen – krijg je fijn contact met je mugje. Je kunt bovendien alle vragen stellen die je hebt en ervaringen uitwisselen met andere ouders.
Adres: Kleverlaan 9, Haarlem
Website: www.yogainnerwork.nl

Studio 5

Al jaren een begrip in Haarlem, voor zowel (zwangerschaps)yoga als babymassage: Studio 5. Ik heb hier zowel de zwangerschapsyoga als de cursus babymassage gevolgd en elke week bezocht ik Ingrid weer met plezier. Was het eerst op locatie, nu komt Ingrid vanaf 6 weken na de bevalling bij je thuis om jou te leren hoe je je baby fijn kunt masseren.
Website: ingrid-yoga.nl

Shantala Rosina

Rosina van Shantala Rosina komt bij je thuis en leert jou de Shantala babymassagetechnieken. De cursus bestaat uit drie lessen van ongeveer 45 minuten. Naast massagetechnieken heb je ook de mogelijkheid om andere onderwerpen te bespreken waar je tegenaan loopt zoals darmkrampjes, huilen, etc. Als je in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Zandvoort of Hoofddorp woont, dan rekent Rosina geen voorrijkosten.
Website: shantala-rosina.nl

Babymassage Haarlem

Glow Yogastudio Haarlem

Midden in het centrum van Haarlem vind je Glow Yogastudio Haarlem. Speciaal voor moeders die net een kindje hebben gekregen is er Glow Mama & Baby, waarbij jouw kindje tijdens je yogales gezellig naast je ligt! Tijdens de yogalessen versterk je onder andere je buik, onderrug, benen en bekkenbodem.
Adres: Nieuwe Groenmarkt 35, Haarlem
Website: glowyogastudio.nl

Lief & Puur

Bij Lief & Puur heb je als inwoner van Haarlem en omstreken de keuze uit een eenmalige workshop of twee privélessen bij je thuis waarbij je je baby leert masseren. Je leert alle technieken van de Shantala babymassage die je meteen in de praktijk toepast. Omdat vanwege corona niet altijd bekend is of de lessen en workshops doorgaan, heeft Lief & Puur ook een online cursus Babymassage in het leven geroepen die je thuis kunt volgen.
Website: www.liefenpuur.nl

Tekst: Marieke Beumer
Foto’s: stockfoto’s Dakota Corbin, Luma Pimentel en Zaya Odeesho

Hou Facebook en Instagram in de gaten voor nog meer kindvriendelijke tips. MUGJES komt na de zomer met een gloednieuw e-book met ruim 100 locaties, tips van locals en leuke activiteiten voor kinderen van 0 tot 7 jaar.

Share Tweet Pin It +1

Dit vind je misschien ook leuk

Handen van vader en baby op de piano

6x muziekles voor kinderen in Haarlem


Geplaatst op 10 december 2020

Vorige berichtKinderboerderijen en andere Haarlemse plekken met dieren
Volgende berichtMe-time tips in en om Haarlem voor (aanstaande) moeders