MUGJES richt zich op de ouders en begeleiders van jonge kinderen in de regio Haarlem. Ook mensen met kinderen tot en met 7 jaar die een dagje of weekend naar de regio Haarlem komen, weten onze website te vinden. Met een website die volledig tweetalig wordt, willen we toeristen en expats met kinderen in onze regio ook goed voorzien van relevantie informatie. Wil je adverteren en je dienst, product, locatie of kinderactiviteit promoten bij deze specifieke doelgroep? Dat kan.

We hebben advertentiepakketten samengesteld met zeer aantrekkelijke tarieven. Al vanaf 40 euro per maand kun je je bedrijf of activiteit goed zichtbaar laten plaatsen op onze website. Daarnaast communiceert MUGJES regelmatig met zijn doelgroep via Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram en een nieuwsbrief. Ook via die kanalen kun je jezelf onder de aandacht brengen bij onze doelgroep.

Wil je meer weten over adverteren of ben je geïnteresseerd in een offline activiteit rondom het boek MUGJES? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over Mugjes?

Koop het boek